Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (4.39 secunde)
Declararea nereala a rulajului autovehiculului va fi considerata si sanctionata conform Codului Penal. Pentru fals in declaratii, pedeapsa prevazuta in Codul Penal este inchisoare de la trei luni la doi ani sau amenda.
Persoanele vinovate trebuie sa raspunda civil si penal pentru acest "jaf" Romania risca sa piarda definitiv fonduri europene de 100 milioane euro in acest an si 1,1 miliarde euro anul viitor prin Programul Operational de Dezvoltare a Resurselor Umane (POSDRU), din cauza unor grave nereguli sesizate la derularea programului in intervalul 2010-2011, afirma premierul Ponta.
In raportul corpului de control al premierului se precizeaza ca fapta directorului Directiei Contabilitate si Patrimoniu din MS, Georgeta Bumbac, ar putea constitui obiectul material al infractiunii de fals intelectual prevazut la art. 289 Cod Penal. ... 289 Cod Penal.
Un exemplu concludent in acest sens il reprezinta costurile pentru incalzire care, fara a exista o izolatie corespunzatoare, au fost de aproximativ 3 ori mai mici decat cele de la Judecatoria Babadag, Din punctul de vedere al calitatii deciziilor judecatoresti sub aspectul controlului judiciar subliniez ca in anul 2012 s-au pronuntat 1291 hotarari din care1126 in civil si 165 in penal.
Potrivit Luju.ro, pe numele Elenei Udrea a fost depus un denunt penal la Parchetul General. ... Din surse judiciare am aflat ca, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie, pe numele Elenei Udrea a fost depus, recent, un denunt penal.
Or, intr-o tara democratica in care cred ca traim si trebuie sa traim nu esti sanctionat penal pentru faptul ca iei decizii politice, dimpotriva, esti sanctionat sau esti apreciat de catre alegatori si cred ca toti cei care au votat la referendum au avut acest drept sa voteze si nu trebuie sa fie pedepsiti pentru asta.
Romania din 16 februarie 2010, CEDO, care a sanctionat utilizarea excesiva a notiunii de pericol pentru buna desfasurare a procesului penal in situatii abstracte sau diferite.
Proiectul prevede modificarea Codului Penal astfel incat persoanelor care au savarsit fapte care atenteaza la inviolabilitatea sexuala a altei persoane, inclusiv a minorilor, sa li se poata aplica si masura de siguranța a castrarii chimice.
301 din Noul Cod Penal deoarece in exercitarea atributiilor de serviciu a participat la luarea unei decizii prin care s-a obtinut un folos patrimonial pentru o persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale sau de munca in ultimii 5 ani.
Aveam cod penal, cod de procedura penala, legi speciale, lege de organizare a parchetelor, totul era in regula pentru ca orice incalcare a legii sa fie cercetata, judecata si sanctionata. ... Dar nu e sub nicio forma materie pentru confruntarea cu codul penal.
Tineti minte cum au sarit acesti progadandisti din presa, impreuna cu Iohannis si niste penibili de ambasadori din Romania sa-i acuze pe romani ca au votat la locale un primar condamnat penal?
E vorba ca acesti 10 miliarde de lei se regasesc se pare in ordonanta de rectificare ca fiind deja repartizati si incasati, aici este marea problema cu iz penal, nu ca n-au incasat.
A deschis dosar penal guvernului pentru un act de guvernare? Pai cum naiba ar fi fost ca procurorul general al SUA, in loc sa accepte demiterea sa-i fi deschis dosar penal lui Trump?
Dosar penal in cazul mortii cantaretului Petrica Mitu Stoian, care a decedat in urma cu doua zile la spitalul judetean din Resita.
A fost deschis un dosar penal de ucidere din culpa dupa incendiul de la Spitalul de boli infectioase din Ploiesti.
Fostul sef al Serviciului de Permise si Inmatriculari Teleorman si alti doi ofiteri care ocupau functii de conducere cadrul institutiei sunt urmariti penal de DNA pentru mai multe infractiuni de luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la mai multe persoane pentru a-si indeplini atributiile de serviciu.
Anchetatorii au deschis dosar penal dupa ce o autospeciala de Jandarmerie a cazut intr-un sant sapat pe marginea drumului, in zona Fundeni din Bucuresti.
Agentii de la Politia Rutiera au descoperit la etilotest ca barbatul avea o alcoolemie de 0,90 la mie in aerul expirat si au facut un dosar penal pe numele sau.
De asemenea, primarul general al Capitalei a mai spus ca doreste sa aiba un dialog cu angajatii STB, "dar nu prin intermediul acestui lider penal", facand trimitere la Vasile Petrariu, seful sindicatului.
Procurorii Parchetului General au deschis dosar penal dupa ce copresedintele AUR George Simion l-a agresat in Parlament pe ministrul Energiei, Virgil Popescu.
google-analytics.com